Thursday , March 28 2024

Bucovina Rădăuți și Foresta încheie sezonul cu un meci direct

Cele două formații se întâlnesc mâine, de la ora 18.00, pe stadionul Municipal, în ultima etapă a Ligii a III-a. “Ne așteaptă un joc foarte dificil, dar avem și noi orgoliul nostru și un obiectiv de îndeplinit. Ținem să terminăm acest campionat pe locul 2”, a spus antrenorul Bucovinei, Dorin Goian. “Mi-aș dori să ne luăm revanșa. Venim după o perioadă bună în retur și vrem să terminăm campionatul cu o victorie”, a replicat tehnicianul Forestei, Florin Cristescu

Ultima etapă din sezonul 2018/2019 al Liga a III-a, programează mâine după-amiază, cu începere de la ora 18.00, pe stadionul Municipal din Rădăuți, mult așteptatul duel dintre Bucovina și Foresta.

În acest sezon, Bucovina a eliminat Foresta din Cupa României, iar în tur s-a impus pe Areni, cu scorul de 4-2. Acum, antrenorul Dorin Goian se ghidează după proverbul italian care spune “non c’e due senza tre”. “Ne dorim enorm să facem trei victorii din trei, să câștigăm toate meciurile disputate împotriva lor în acest sezon. Nu va fi însă ușor pentru că Foresta este într-o creștere de formă de la venirea lui Florin Cristescu pe bancă. Are rezultate foarte bune și un joc mai consistent. Așadar, ne așteaptă un joc foarte dificil, dar avem și noi orgoliul nostru și un obiectiv de îndeplinit. Ținem să terminăm acest campionat pe locul 2, chiar dacă nu înseamnă o promovare. Ar fi totuși rezultatul unei munci de câțiva ani care se depune aici la Rădăuți”, a declarat Dorin Goian, care se așteaptă ca jucătorii care au plecat cu memorii de pe Areni să arate o ambiție în plus în meciul de mâine.

Ionesi, ușor accidentat, e singurul jucător incert din tabăra rădăuțeană.

“Galben-verzii” merg cu gânduri de revanșă la Rădăuți

De partea cealaltă, “galben-verzii” merg la Rădăuți cu gânduri de revanșă, iar antrenorul Florin Cristescu știe care sunt capitolele care vor face diferența pe tabelă: atitudinea și pragmatismul. “Mi-aș dori să ne luăm revanșa după meciul tur. Venim după o perioadă bună în retur și vrem să terminăm campionatul cu o victorie. Meciurile acestea între echipele din același județ sunt foarte tăioase, se joacă cu nervii intinși la maximum. De aceea trebuie să avem o atitudine bună în teren și să fim cât mai pragmatici” a declarat antrenorul principal al Forestei.

Autorul celor două goluri ale Forestei din meciul direct din tur, atacantul Robert Martin speră să recidiveze la Rădăuți, unde Bucovina a primit doar 3 goluri în 13 meciuri de campionat. “Chiar îmi doresc să înscriu și la Rădăuți. Ştiu că există ambiție de ambele părți, dar eu sper să ne întoarcem cu cele trei puncte și să luăm revanșa după meciul din tur”, a declarat Martin, care are 15 goluri marcate în actualul sezon.

Pavel și Boca sunt singurele absențe certe din lotul “galben-verzilor.

Programul ultimei etape:

CSM Râmnicu Sărat – Şomuz Fălticeni

FC Botoșani II – CSM Focșani

Bucovina Rădăuți – Foresta Suceava

Ceahlăul – KSE Târgu Secuiesc

Sănătatea Darabani – Metalul Buzău

CSM Pașcani – Sporting Liești

Ştiința Miroslava – Oțelul Galați

Gloria Buzău va sta în ultima rundă.

Meciul dintre Bucovina Rădăuți și Foresta va fi supervizat din partea FRF de președintele AJF Suceava, Ciprian Anton. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …