Thursday , April 25 2024

Bucovina Rădăuți s-a întors cu un punct de la Uricani

Echipa antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan a remizat sâmbătă, în fața gazdelor de la Ştiința Miroslava, scor 1-1, într-un meci din etapa a VIII-a a Ligii a III-a. Rădăuțenii au condus la pauză prin golul lui Netbai, dar au fost egalați în repriza secundă dintr-un penalty 

Bucovina Rădăuți s-a întors cu un punct de la Uricani, după ce a remizat sâmbătă du­pă-amiază, în fața gaz­delor de la Ştiința Miroslava, scor 1-1, într-un meci ce a contat pentru etapa a VIII-a a Ligii a III-a.

Gruparea ieșeană a început cu garda jos,, dar Eduard Sandu nu l-a putut învinge pe Zvoronciuc la cele două ocazii bune avute în primul sfert de oră de la fluierul de start. Trupa antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan a echilibrat treptat situația, trecând pe lângă deschiderea scorului în minutul 27, când Turița a parat un penalty executat de Ungurianu. Golul avea să pice zece minute mai târziu, când Netbai, bine lansat de Stoian, a înscris cu un șut de finețe pentru 0-1 la pauză.

Bucovina a făcut pasul înapoi în repriza secundă, când Zvoronciuc a fost să intervină la șuturile trimise de Unghianu, Agrigoroaei și Sandu. Presiunea trupei lui Cristi Popovici s-a concretizat în minutul 78, când Ciobanu a atins mingea cu mâna în interiorul propriului careu, arbitrul a dictat penalty pentru gazde și al doilea cartonaș galben pentru fundașul sucevean, iar de pe punctul cu var Sandu a egalat situația.

Ştiința Miroslava – Bucovina s-a terminat 1-1, aceasta fiind prima remiză înregistrată de echipa rădăuțeană în actuala ediție a Ligii a III-a.

Bucovina: Zvoronciuc – Alecsandru, Vitu, Mihăeș, Ciobanu – Săhlean, Ungurianu, Păiuș – Plămadă, Netbai, Stoian. Antrenori: Dorin Goian și Daniel Bălan. Au mai intrat: Ionesi, Antonesei, Coroa­mă și Bejenar.

În runda următoare, Bucovina Rădăuți va primi sâmbătă, pe stadionul Municipal, vizita celor de la CSM Focșani. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Cristian PLOSCEAC)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …