Saturday , April 20 2024

Bucovina Rădăuți s-a impus în deplasarea de la Liești

Trupa condusă de Dorin Goian a câștigat sâmbătă, pe terenul gălățenilor de la Sporting, cu scorul 2-0, prin golurile marcate de Iulian Ionesi (’44 – foto) și Cătălin Coroamă (‘90+3). Portarul rădăuțenilor, Ionuț Puianu, a văzut cartonașul roșu după fluierul final al meciului, în urma unei altercații cu un adversar

CSM Bucovina Rădăuți a reușit a doua victorie consecutivă în campionat, după ce s-a impus sâmbătă, pe terenul gălățenilor de la Sporting Liești, cu scorul de 2-0, într-un meci ce a contat pentru etapa a IV-a a Ligii a III-a.

Prefațată de ocaziile lui Ungurianu și Vitu, deschiderea scorului a venit în minutul 44, când Ionesi a primit o minge în mijlocul careului, a pivotat pe lângă un fundaș advers și a înscris cu un șut plasat la colțul lung pentru 0-1 la pauză.

Trupa condusă de Dorin Goian și Daniel Bălan își putea dubla avantajul în repriza secundă, dar Cerlincă a ratat singur cu portarul gazdelor, iar Coroamă a trimis în bară.

Formația rădăuțeană și-a securizat victoria în minutul 90^3, la capătul unui contraatac finalizat de același Cătălin Coroamă, care marcat cu un șut din 11 metri pentru 0-2.

Bucovina: Puianu – Alecsandru, Vișinar, Vitu, Bălan – Bosânceanu, Stănescu, Ungurianu – Cerlincă, Ionesi, Coroamă.

Antrenori: Dorin Goian și Daniel Bălan. Busuioc, Antonesei, Buziuc și Stoian au intrat pe parcursul jocului.

“E o victorie meritată a noastră, în fața celui mai bun adversar pe care l-am întâlnit până acum. Lieștiul este o echipă bine organizată, o echipă care joacă fotbal și va pune probleme mul­tor formații”, a declarat Dorin Goian.

Goian: “Gestul lui Puianu este inadmisibil”

Tehnicianul rădăuțenilor este supărat în schimb pe portarul Puianu, care a văzut cartonașul roșu după fluierul de final al meciului, din cauza unei altercații cu un jucător advers. “Este inadmisibil să iei roșu într-o astfel de situație, să răspunzi unei provocări din partea adversarului. Îmi pare rău pentru că Puianu chiar era într-o formă foarte bună, iar din cauza acestei ieșiri necontrolate ne va lipsi câteva etape bune. Vom lua măsuri”, a precizat Dorin Goian.

În runda viitoare, Buco­vina Rădăuți va primi sâm­bătă, de la ora 17.00, pe sta­dionul Municipal, vizita li­derul la zi al clasamentului se­riei întâi, Oțelul Galați. (Dă­nuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …