Saturday , April 20 2024

Bucovina Rădăuți l-a cooptat în stafful tehnic pe Dragoș Tătar

Fostul căpitan al Metalului și Bucovinei Rădăuți va ocupa postul de antrenor secund. Vitu și com­pania încheie mâine seria meciurilor de pregătire cu un amical în com­pania celor de la FC Botoșani II 

Bucovina Rădăuți și-a completat stafful tehnic cu Dragoș Tătar, acesta urmând să ocupe postul de antrenor secund. “Ticuț”, cum este cunoscut în lumea fotbalului sucevean a evoluat pentru echipa din Rădăuți vreme de 15 ani, fie că ea s-a numit Metalul sau Bucovina.

“Suntem bucuroși să anunțăm venirea în staff-ul echipei noastre, ca antrenor secund, alături de Daniel Bălan și Marius Lup, a fostului căpitan al Metalului Rădăuți din anii ’80 și al Bucovinei Rădăuți din anii ’90, Dragoș Tătar”, notează pagina de facebook a clubului rădăuțean.

Bucovina Rădăuți nu este singura echipă din județ pentru care a evoluat Dragoș Tătar, el îmbrăcând în perioada 1992-1996 tricoul Bucovinei Suceava la nivelul Diviziei B. În ceea ce privește cariera de antrenor, Tătar a mai pregătit echipa din Rădăuți în anii ’90, pe când echipa locală evolua în Divizia C.

Cu un nou antrenor secund pe banca tehnică, Bucovina Rădăuți va încheia mâine seria meciurilor de pregătire din această iarnă cu un amical în compania celor de la FC Botoșani II. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …