Thursday , March 28 2024

Bucovina Rădăuți a urcat pe locul secund după victoria de la Piatra Neamț

Echipa antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan s-a impus sâmbătă, pe terenul Ceahlăului, cu scorul de 1-0, într-un meci contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii a III-a. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Busuioc, în minutul 55. Bucovina a trecut peste Oțelul în clasament 

Bucovina Rădăuți a urcat pe locul secund în clasamentul seriei în­tâi a Ligii a III-a, du­pă ce s-a impus sâm­bătă, pe terenul Ceah­lăului Piatra Neamț, cu scorul de 1-0, într-un meci con­tând pentru etapa a XXIV-a.

Trupa condusă de Dorin Goian și Daniel Bălan a ratat două oca­zii bune de a deschide scorul în prima repriză prin Cerlincă, a cărui șut centrare a nimerit bara transversală, și Busuioc, care a trimis cu capul puțin peste poarta apărată de Barna. Unicul gol al întâlnirii a venit în minutul 55, când același Busuioc a înscris cu un șut din marginea careului, după o pasă venită de la Dănilă. S-a terminat 0-1, iar Bucovina bifează prima victorie în deplasare de la startul returului, acumulează 47 de puncte și trece peste Oțelul Galați în clasament.

Bucovina a început în următoarea formulă: Puianu – Alecsandru, Vitu, Chirilescu, Coajă – Dănilă, Stănescu, Ungurianu – Cerlincă, Busuioc, Ionesi. Pe parcurs au mai intrat: Păiuș, Stoian, Coroamă și Antonesei.

Rezultatele etapei a XXIV-a:

CSM Pașcani – Şomuz Fălticeni 2-2

CSM Râmnicu Sărat – Gloria Buzău 1-1

Ceahlăul Piatra Neamț – Bucovina Rădăuți 0-1

Sănătatea Darabani – FC Botoșani II 1-4

Ştiința Miroslava – CSM Focșani 0-1

Oțelul Galați – Foresta Suceava 1-3

Metalul Buzău – KSE Târgu Secuiesc 4-1

Sporting Liești a stat în această rundă.

În etapa următoare, Bu­covina va primi vineri, cu începere de la ora 17.00, pe stadionul Municipal, vizita liderului neînvins al seriei întâi, Gloria Buzău. (Dănuț CHI­DOVEȚ. Foto: Dan EŞANU)

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …