Friday , April 26 2024

Bucovina Rădăuți a surclasat satelitul celor de la FC Botoșani

Echipa condusă de Dorin Goian și Daniel Bălan s-a impus sâmbătă, pe stadionul Municipal, în fața celor de la FC Botoșani II, cu scorul de 4-0, prin golurile marcate de Cerlincă (penalty), Ionesi, Coroamă și Vișinar 

Bucovina Rădăuți a bifat o nouă victorie categorică în campionatul Ligii a III-a, după ce s-a impus sâmbătă, pe stadionul Municipal, în fața celor de la FC Botoșani II, cu scorul de 4-0, într-un meci contând pentru etapa a XII-a.

Anunțată de ocaziile lui Dănilă și Ungurianu, deschiderea scorului a venit în minutul 15, când Cerlincă a transformat cu șansă o lovitură de la 11 metri acordată pentru un fault asupra lui Ionesi. Cu o dominare teritorială copioasă, trupa lui Dorin Goian și Daniel Bălan și-a dublat avantajul în minutul 35, prin Ionesi, care a preluat o minge în colțul careului mic și a marcat din cădere pentru 2-0 la pauză.

Pe fondul unui joc de posesie, echipa rădăuțeană a înscris din nou în minutul 66, când Coroamă l-a învins pe goalkeeperul botoșănenilor cu un voleu sub transversală după un atac prelungit la poarta oaspeților. Bucovina a închis tabela la scorul de 4-0 în minutul 90, prin Vișinar, care a urcat în careu și a înscris cu capul, cu poarta goală.

A fost a șaptea victorie pentru Vitu și compania, care rămân la trei puncte de podium înaintea duelului local cu ACS Şomuz, programat sâmbăta viitoare, la Fălticeni.

Bucovina: Puianu – Alecsandru, Vitu, Vișinar, Ciobanu – Dănilă, Stănescu, Ungurianu – Cerlincă, Ionesi, Coroamă. Au mai intrat: C. Buziuc, Stoian, Bosân­ceanu și D. Bălan.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …