Friday , March 29 2024

Bucovina Rădăuți a suferit prima înfrângere stagională

Echipa antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan a fost învinsă, cu scorul de 2-3, în meciul disputat vineri, pe terenul celor de la Aerostar Bacău, în cadrul etapei a IV-a a Ligii a III-a 

Bucovina Rădăuți a su­ferit prima înfrângere în actuala ediție de campionat a Ligii a III-a, după ce a pierdut vineri, pe terenul celor de la Aerostar Bacău, cu scorul de 2-3, într-un meci din cadrul etapei a IV-a. Gruparea băcăuană a deschis scorul în derbyul pri­melor două clasate în seria întâi încă din minutul 3, când Vraciu a înscris din gura porții în urma unei centrări venită de la Horia Ilie. Trupa lui Dorin Goian și Daniel Bălan a echilibrat repede ostilitățile, reușind să restabilească egalitatea în minutul 22, dintr-un penalty transformat de Iosif Netbai. Oaspeții puteau prelua conducerea pe finalul primei reprize, dar Alecsandru și Netbai n-au găsit ținta, iar la pauză s-a intrat la egalitate.

“Aviatorii” au tranșat soarta celor trei puncte în debutul părții secunde. Mai întâi, Vraciu și-a trecut în cont dubla, în minutul 56, la capătul unui contraatac, iar opt minute mai târziu, Nemțanu a dus scorul la 3-1 cu largul concurs al portarului Zvoronciuc. Rămași între timp cu un jucător în minus, după eliminarea lui Radu Ungurianu, rădău­țenii au redus tardiv din diferență, în minutele de pre­lungire, prin nou-intratul Păiuș.

Bucovina: Zvoronciuc – Alecsandru, Vitu, Mihăeș, Ciobanu – Săhlean, Ungurianu, Dănilă – Plămadă, Ionesi, Netbai. Antrenori: Dorin Goian și Daniel Bălan. Au mai intrat: Păiuș, Coroamă, Antonesei și Stoian.

În runda viitoare, for­mația suceveană va primi sâmbătă, de la ora 17.00, vizita gălățenilor de la Sporting Liești. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Cristian PLOSCEAC)

 

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …