Thursday , April 18 2024

Bucovina Rădăuți a realizat scorul etapei în Liga a III-a

Echipa antrenată de Daniel Bălan s-a impus cu 6-0 în meciul disputat sâmbătă, pe stadionul Municipal, în fața celor de la Metalosport Galați. Rădăuțenii și-au asigurat a doua victorie stagională prin golurile marcate de R. Ciobanu (3), Macovei, Vitu și Ungurianu 

 Bucovina Rădăuți a reușit scorul etapei a VII-a în seria întâi a Ligii a III-a, după ce s-a impus sâmbătă, pe teren propriu, cu 6-0, în fața celor de la AFC Metalosport Galați.

Venită pe stadionul Municipal cu doar 11 jucători, ultima clasată a rezistat fără să primească gol până în minutul 35, când Ionuț Macovei a deschis scorul din centrarea lui Radu Ungurianu. Introdus pe teren la pauză, Robert Ciobanu avea să bifeze un hattrick în primul sfert de oră de la reluarea jocului, în vreme ce Vitu avea să-și treacă la rândul lui numele pe lista marcatorilor, cu un șut plasat din zece metri, în urma unui corner. Scorul final avea să fie stabilit în minutul 80, de Radu Ungurianu care transformat în vinclu un penalty obținut de același Robert Ciobanu.

CSM Bucovina – Metalosport Galați s-a terminat 6-0, iar trupa antrenată de Daniel Bălan bifează al treilea rezultat pozitiv consecutiv și urcă pe locul 10 în clasamentul seriei.

CSM Bucovina: Puianu – Alecsandru, Vișinar, Florescu, Antonesei – Vitu, Jamilu – Iordan, Ungurianu, Timiș – Macovei. Au mai intrat: R. Ciobanu, I. Mihai și Tironeac.

Rezultatele etapei a VII-a:cl liga 3

CSM Pașcani – AFC Odorheiu Secuiesc 3-2

CSM Roman – Aerostar Bacău 1-1

Bucovina Rădăuți – Metalosport Galați 6-0

Sănătatea Darabani – CSM Focșani 2-4

Avântul Valea Mărului – Oțelul Galați 1-4

KSE Târgu Secuiesc – AFC Hărman 2-0

Olimpic Cetatea Râșnov – Sporting Liești 3-2

FK Miercurea Ciuc a stat în această rundă.

In următoarea rundă de campionat, Bucovina va reveni sâmbătă, pe stadionul Municipal, pentru duelul cu vecinii de la Sănătatea Darabani. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …