Thursday , March 28 2024

Bucovina Rădăuți a pierdut nemeritat la Buzău

Echipa antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan a cedat sâmbătă, pe terenul Metalului, cu scorul de 1-2, într-un meci din cadrul etapei a XVIII-a a Ligii a III-a. Rădăuțenii au condus prin golul lui Vasile Vitu (‘12), dar au plătit tribut ratărilor și deciziilor controversate ale arbitrului 

Bucovina Rădăuți a coborât de pe podiumul clasamentului în seria întâi a Ligii a III-a, după ce a pierdut nemeritat, scor 1-2, meciul disputat sâmbătă, în fieful Metalului Buzău, în cadrul etapei a XVIII-a.

Trupa antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan s-a adaptat repede la suprafața sintetică de joc și a deschis scorul în minutul 12, prin căpitanul Vasile Vitu, care a înscris cu capul. Presată de situația nu tocmai roz din clasament, formația buzoiană a egalat peste doar trei minute, prin Vasile Mihăieș, care a stabilit și scorul pauzei  la 1-1.

În repriza secundă, oaspeții s-au jucat cu ocaziile la poarta adversă, unde Cerlincă, Ungurianu, Alecsandru și Stoian au trecut rând pe rând pe lângă gol. Ratările aveau să se răzbune în minutul 87, când Metalul a întors scorul prin Alin Iacob. La eșecul rădăuțenilor a contribuit și arbitrul prahovean Mădălin Dicu, printr-o decizie luată în prelungirile meciului, când nou-intratul Iulian Ionesi a solicitat penalty pentru un fault în careu, dar a văzut al doilea cartonaș galben pentru simulare.

Bucovina Rădăuți a început în formula: Puianu – Alecsandru, Vitu, Chirilescu, Antonesei – Stănescu, Ungurianu, Bosînceanu – Cerlincă, Stoian, Coroamă. Pe parcurs au mai intrat Ionesi și Ciobanu.

În runda următoare, Bucovina Rădăuți va primi sâmbătă, de la ora 15.00, pe stadionul Municipal, vizita gălățenilor de la Sporting Liești. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Cristian PLOSCEAC)

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …