Friday , March 29 2024

Bucovina Rădăuți a pierdut la limită în fața liderului Oțelul

Trupa lui Dorin Goian și Daniel Bălan a cedat sâmbătă, pe stadionul Municipal, în fața gălățenilor, cu scorul de 0-1, într-un meci din etapa a V-a a Ligii a III-a. Fosta campioană a României a marcat unicul gol în minutul 18, prin Antohi. Bucovina a căzut pe locul 7 la finalul rundei 

Bucovina Rădăuți a suferit prima înfrângere pe teren propriu în actualul sezon al Ligii a III-a, după ce a pierdut sâmbătă, pe stadionul Muni­cipal, în fața liderului Oțelul Galați, cu scorul de 0-1, într-un joc din cadrul etapei a V-a.

Trupa lui Dorin Goian și Daniel Bălan a avut prima ocazie prin Dănilă, a cărui șut din întoarcere a fost respins de sub transversală de portarul gălățenilor. Fosta campioană a României a marcat unicul gol al meciului în ­mi­nutul 18, când Antohi l-a surprins pe Prutean cu un șut centrare de pe partea dreaptă. Vișinar a salvat apoi cu gol ca și făcut, respingând mingea de pe linia porții, iar în jumătatea adversă Ionesi a șutat puțin peste țintă de la 22 de metri.

Gazdele au fost mai insistente în repriza secundă, având două șanse bune de egalare la șuturile lui Ungu­rianu și Stănescu, ambele respinse cu greutate de portarul Iliescu.

Bucovina: Prutean – Alecsandru, Vișinar, Vitu, D. Bălan – Bosînceanu, Stănescu, Dănilă, Cerlincă – Coroamă, Ionesi. Au mai evoluat: Antonesei, Ungurianu, Stoian și Busuioc.

“Am început fricos meciul și am luat acel gol aiurea dintr-un șut din bandă. E frustrat că am pierdut din nou în fața Oțelului cu 0-1. Fotbalul se joacă pe goluri”, a precizat antrenorul-jucător Daniel Bălan, titular sâmbătă la gazde.

Rezultatele etapei a V-a:

FC Botoșani II – Sporting Liești 0-2

Sănătatea Darabani – CSM Râmnicu Sărat 2-1

Ceahlăul Piatra Neamț – CSM Pașcani 3-1

Bucovina Rădăuți – Oțelul Galați 0-1

Şomuz Fălticeni – Metalul Buzău 0-0

CSM Focșani – KSE Târgu Secuiesc 3-0

Foresta Suceava – CSM Roman 5-1

Gloria Buzău – Ştiința Miroslava 3-3

În următoarea rundă de campionat, Bucovina Rădăuți va evolua duminică pe terenul celor de la Ştiința Miroslava. Până atunci, trupa lui Dorin Goian are meci în șaispreze­cimile Cupei României, joi, de la ora 16.30, pe stadionul Municipal, contra prim-divizionarei Gaz Metan Mediaș (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …