Thursday , April 18 2024

Bucovina Rădăuţi a pierdut derbyul cu Oţelul

Echipa antrenată de Dorin Goian şi Daniel Bălan a cedat sâmbătă, pe stadionul Municipal, în faţa gălăţenilor, cu scorul de 1-2, într-un meci din etapa a VII-a a Ligii a III-a. Golul gazdelor a fost marcat de Ungurianu, care a redus din diferenţă din penalty

Bucovina Rădăuţi a suferit prima înfrângere pe teren propriu de la startul actualului sezon, după ce a cedat sâmbătă, pe stadionul Municipal, în faţa Oţelului, cu scorul de 1-2, în derbyul etapei a VII-a.

Formaţia gălăţeană a intrat la pauză în avantaj graţie unui eurogol marcat de Andrei Munteanu în minutul 37, mijlocaşul oaspeţilor reuşind să-l surprindă pe Zvoronciuc cu un şut excepţional de la 20 de metri. Trupa antrenată de Dorin Goian şi Daniel Bălan a presat mai mult în repriza secundă, dar golul a picat tot în poarta rădăuţeană, Crihană reuşind să dubleze avantajul Oţelului, cu o lovitură de cap, în minutul 57. Speranţele gazdelor într-un rezultat pozitiv s-au reaprins în minutul 67, când Ungurianu a redus diferenţa după ce a transformat un penalty acordat pentru un fault în careu asupra lui Ionesi. Bucovina a avut în trei rânduri şansa de a egala pe final, dar mingea a refuzat să mai intre în poartă la execuţiile lui Plămadă, Ungurianu şi Busuioc.

S-a terminat 1-2, iar Oţelul le-a stricat sărbătoarea rădăuţenilor, care tocmai au inaugurat noua pistă de atletism de pe stadionul Municipal.

Bucovina: Zvoronciuc – Alecsandru, Antonesei, Mihăeş, Ciobanu – Bejenar, Ungurianu, Păiuş – Plămadă, Netbai, Ionesi. Antrenori: Dorin Goian şi Daniel Bălan. Au mai intrat: Stoian, Vitu, Săhlean şi Busuioc.

In runda următoare, Bucovina Rădăuţi se va deplasa sâmbătă, la Uricani, pentru meciul cu Stiinţa Miroslava (Dănuţ CHIDOVET. Foto: Cristian PLOSCEAC)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …