Thursday , March 28 2024

Bucovina Rădăuți a pierdut amicalul cu Ceahlăul

Echipa antrenată de Daniel Bălan și Marius Lup a cedat ieri, sub Pietricica, cu scorul de 0-4, la finalul unui meci în care gazdele au marcat de trei ori în primul sfert de oră

Bucovina Rădăuți a dat de greu în amicale. Echipa antrenată de Daniel Bălan și Marius Lup a suferit a doua înfrângere consecutivă în meciurile de pregătire, după ce a pierdut ieri, pe terenul Ceahlăului Piatra Neamț, cu 0-4. Gazdele de sub Pietricica au început ca din pușcă, marcând de trei ori în primul sfert de oră, prin Toma, autorul unei duble, și Diarra, ultimul închizând tabela în repriza secundă.

Bucovina Rădăuți a început în următoarea formulă: Zvoronciuc – Alecsandru, Antonesei, Mihăeș, Coajă – Vitu, Săhlean, Danilă – Netbai, I. Plămadă, Stoian. Pe parcurs au mai intrat: Ciobanu, Melinte, Bejenar, Coroamă, Busuioc și Florescu. Butnariu nu a fost utilizat.

În continuarea programului de pregătire, Bucovina Rădăuți va întâlni în amicale formațiile Juniorul Sucea­va (22 februarie), Aerostar Bacău (25 februarie) și FC Botoșani II (28 februarie). (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Cristian PLOSCEAC)

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …