Friday , March 29 2024

Bucovina Rădăuți a pierdut amicalul cu Aerostar

Echipa condusă de Daniel Bălan și Dorin Goian a cedat miercuri, pe stadionul Municipal, în fața divizionarei secunde băcăuane, cu scorul de 0-3  Amical. Radauti

Bucovina Rădăuți a pierdut cel de-al doilea meci amical susținut în această vară. Echipa condusă de Daniel Bălan și Dorin Goian a cedat miercuri după-amiază, pe stadionul Municipal, în fața divizionarei secunde Aerostar Bacău, cu scorul de 0-3, prin golurile lui Pavel, Buhăcianu și Sahru.

“A fost un meci util, în care am avut ocazia să vedem la joc câțiva tineri pe care îi avem în probe. In acest moment al pregătirilor, suntem la 50% din capacitate, iar victoria băcăuanilor a fost una meritată, ținând cont că au o echipă mai ­va­­loroasă și sunt pregătiți mult mai bine din punct de vedere fizic decât noi”, a precizat antrenorul Daniel Bălan.

Bucovina Rădăuți a început în următoarea formulă: Puianu – Bălan, Tironeac, Vitu, Antonesei, Coroamă, Stănescu, C. Buziuc, Busuioc, Stoian, Ionesi. Pe parcursul meciului au mai intrat Cerlincă, Dănilă, Epure și cinci juniori aflați în probe.

Meciul revanșă dintre Bucovina Rădăuți și Aerostar  este programat mâine, de la ora 11.00, la Bacău. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …