Thursday , April 25 2024

Bucovina Rădăuți a câștigat fără drept de apel amicalul cu Ceahlăul

Echipa antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan a bifat a cincea victorie de la startul pregătirilor de vară, după ce s-a impus miercuri, pe terenul nemțenilor, cu scorul de 4-1, prin golurile marcate de Dănilă, Ungurianu, Țapu și Păiuș 

Bucovina Rădăuți a bifat a cincea și cea mai concludentă victorie de la startul pregătirilor de vară, după ce s-a impus în amicalul disputat miercuri, pe terenul formației Ceahlăul Piatra Neamț, cu scorul de 4-1.

Salvată de la gol în debutul meciului de o intervenție a portarului Puianu, formația rădă­uțeană și-a dat drumul la joc și a înscris de două ori până la pauză. Dănilă a deschis mai întâi scorul, după ce l-a driblat pe goalkeeperul nemțean și a trimis în poarta goală, iar Ungurianu a dublat avantajul, cu o lovitură de cap, din centrarea lui Alecsandru.

Ceahlăul a început mai bine repriza secundă, reușind să reducă din diferență prin M’Barga, care a transformat în gol o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri. Țapu a refăcut ecartul oaspeților, marcând în poarta fostei sale echipe cu un șut în forță din zece metri, după care Păiuș a semnat cel mai frumos gol al întâlnirii, stabilind scorul final la 4-1 în favoarea Bucovinei cu o execuție în vinclu din afara careului.

Bucovina Rădăuți: Puianu – Alecsandu, Vitu, Mihăeș, Coajă – Dănilă, Ungurianu, Săhlean – Ciobanu, Ionesi, Plămadă. Au mai intrat: Busuioc, Păiuș, Stoian, Netbai, Țapu, Antonesei și Coroamă.

În următorul meci amical, trupa antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan va evolua sâmbătă, de la ora 10.00, pe terenul Şomu­zului Făticeni. (Dănuț CHIDO­VEȚ. Foto: Cristian PLOS­­CEAC)

 

 

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …