Friday , April 19 2024

Bianca Andreescu o invinge la scor pe Muguruza si se califica in semifinale la Indian Wells

Bianca Andreescu a facut cel mai bun meci din cariera si s-a calificat in semifinale la Indian Wells dupa o victorie de poveste cu Garbine Muguruza.

Sportiva canadiana cu parinti romani a avut nevoie de numai 52 de minute pentru a-i administra dublei campioane de Grand Slam un sec 6-0, 6-1 in primul sfert de finala al intrecerii WTA.

A fost o partida fara istoric, dominata copios de jucatoarea in varsta de numai 18 ani, care nu i-a dat nicio sansa mult mai titratei adversare.

In semifinale, Andreescu va da peste Elina Svitolina, care a invins-o miercuri noapte pe Marketa Vondrousova, adolescenta care a eliminat-o ieri seara pe Simona Halep.

Dupa aceasta victorie fantastica, Bianca si-a asigurat prezenta in Top 40 WTA incepand de saptamana viitoare. Ea a inceput anul pe pozitia 152.

Bianca Andreescu este senzatia sezonului 2019 in tenisul feminin, pustoaica in varsta de 18 ani obtinand o serie de rezultate impresionante, care au propulsat-o in elita WTA.

Andreescu este nascuta in Canada, insa are parinti romani si a inceput sa joace tenis la varsta de sapte ani, pe cand locuia in tara noastra.

ziare.com

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …