Saturday , April 20 2024

Becali face anuntul asteptat de toti suporterii: Reghecampf revine la Steaua

reghe-steaua

Gigi Becali a dezvaluit, miercuri seara, dupa egalul Stelei in deplasare cu ASA Targu Mures, scor 1-1, ca Laurentiu Reghecampf va reveni pe banca tehnica a ros-albastrilor.

Acest lucru se va intampla chiar joi dimineata.

“De maine (joi – n.red.), de la ora 10, la antrenament la Mogosoaia va fi Reghecampf cu tot staff-ul sau. M-am inteles cu el.

E sub contract, dar Steaua e Steaua. Nu a putut refuza oferta mea. Am convenit cu el sa nu dam detalii din contract. Nu asta e important”, a spus Becali, la DigiSport.

De asemenea, acesta a precizat ca Nicolae Dica va fi inlocuit, din moment ce Reghecampf va veni cu tot staff-ul sau.

“Ce sa mai faca Dica? Reghecampf vine cu tot staff-ul lui. Pe Titi o sa-l pastrez toata viata la Steaua, daca vrea. Pentru ca el si Ilie Dumitrescu au fost singurii alaturi de Steaua mereu”, a mai spus Becali.

“Eu am vorbit cu el, am stabilit ce si cum si dupa o ora a fost de acord cu oferta si m-a intrebat cand incepem. I-am spus ca maine.

S-au intamplat niste lucruri pentru care mi-a fost rusine si pentru care mi-am cerut iertare fata de Reghe. Am negociat si in vara cu el, apoi am reusit sa-l conving pe Mirel sa se reintoarca. Dupa, mi-am cerut iertare.

Nu s-a legat atunci. Dar am ramas prieteni si s-a intamplat acum”, subliniat finantatorul Stelei.

De asemenea, DolceSport citeaza surse din Bulgaria potrivit carora Reghecampf si-ar fi reziliat miercuri contractul cu Litex.

Tehnicianul ar fi solicitat un salariu important pentru a veni la Steaua – 25 de mii de euro pe luna – plus patru transferuri de top. Campioana a ramas fara antrenor dupa ce Mirel Radoi a anuntat ca renunta la postul de director sportiv.

Cu Steaua, Reghecampf a castigat doua tituri de campion si o supercupa a Romaniei, reusind mai mult de jumatate din performantele carierei cu echipa ros-albastra. Spre comparatie, si Costel Galca a castigat trei trofee cu Steaua, la sfarsitul sezonului 2014-2015.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …