Tuesday , April 16 2024

Bayern Munchen renunţă la Oktoberfest 2010

Clubul Bayern Munchen a anunţat că renunţă, în acest an, la tradiţionala vizită efectuată la celebrul festival de bere Oktoberfest, din cauza rezultatelor catastrofale înregistrate de formaţia bavareză în actuala ediţie de campionat, informează AFP.

“Conducerea clubului Bayern a anulat vizita prevăzută la Oktoberfest pentru ziua de luni, din cauza situaţiei sportive. La ora stabilită pentru vizită, antrenorul Louis van Gaal a programat un antrenament”, se arată în comunicatul clubului.

Bayern a mai avut un start slab de campionat, în ediţia 2008-2009, însă clubul nu a renunţat la tradiţionala vizită la Oktoberfest, deşi antrenorul echipei, Jurgen Klinsmann, era supus unor critici vehemente. Tehnicianul a fost demis în cursul acelei competiţii, iar campionatul respectiv a fost câştigat de VfL Wolfsburg.

După şapte runde scurse din actuala ediţie, Bayern este a 12-a în clasament, la 13 puncte în urma liderului FSV Mainz 05. Sâmbătă, bavarezii au fost învinşi, în deplasare, de Borussia Dortmund, scor 2-0.

A 200-a ediţie a festivalului Oktoberfest a început la 18 septembrie şi se încheie luni.

Vezi si

Flacăra olimpică a fost aprinsă la Olympia (Grecia), cu 101 zile înaintea JO de la Paris

Flacăra olimpică a fost aprinsă marţi la vechiul sit Olympia, în Grecia, cu 101 zile …