Saturday , April 20 2024

Avocatii au castigat Cupa Bugetarului 2010 la minifotbal

Forma]ia Ap\r\torii, format\ din avoca]ii suceveni, a c=[tigat edi]ia din acest an a Cupei Bugetarului la minifotbal, dup\ ce s-a impus `n finala competi]iei, la loviturile de departajare, scor 6-5, `n fa]a echipei Teo Angel, format\ din reprezentan]ii cultelor religioase din localitate.  La finalul timpului regulamentar, cele dou\ forma]ii s-au aflat la egalitate, scorul fiind de  4-4.  Locul trei a fost adjudecat de forma]ia Direc]iei Sanitare, care a `nvins `n finala mic\ echipa Administra]iei Locale.
Ini]iat\ de pre[edintele Tribunalului Suceava, Doru Ioan Bunduc, `n colaborare cu conducerea administra]iei jude]ene, “Cupa Bugetarului 2010” s-a desf\[urat `n perioada 1-3 octombrie, `n sala Liceului cu Program Sportiv din localitate [i a reunit un num\r de opt echipe: Administra]ia Local\, Apar\torii, Profesorii, Administra]ia Jude]ean\, Direc]ia Sanitar\, Finan]ele, Teo Angel [i Justi]ia.
Lovitura de start a concursului a fost dat\ chiar de [eful administra]iei jude]ene, Gheorghe Flutur, `n timp ce festivit\]ile de premiere au fost conduse de Vasile Ilie, vicepre[edintele Consiliului Jude]ean fiind [i cel care a `nm=nat cupa echipei c=[tig\toare. (O.S.)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …

One comment

  1. Care DIRECTIE SANITARA? DIRECTIA SANITARA VETERINARA, care de fapt a evoluat sub titulatura de Colegiul Medicilor Veterinari!!!