Saturday , April 20 2024

Atletul sucevean Andrei Gafița a devenit vicecampion național în proba de 50 de kilometri marș

Cu aceasta ocazie, sportivul pregătit de Radu Mihalescu la CSM Suceava a stabilit și un nou re­cord personal: 4 ore, 25 de minute și 8 secunde  

Atletul sucevean Andrei Gafița a devenit vicecampion național de se­­niori în proba de 50 de kilometri marș. Cu aceasta ocazie, spor­tivul pregătit de Radu Mihalescu la CSM Suceava a stabilit și un nou re­cord personal 4 ore, 25 de minute și 8 secunde. Aurul a fost câștigat de re­șițeanul Ionuț Ple­șu, cu un minut și jumătate mai rapid decât Gafița.

“Am terminat cu succes cea de-a două probă de 50 de kilometri marș din carieră, cu argint național și record personal. Deși am luat-o ca pe un antrenament, a fost o cursă cum nu am mai avut de mulți ani, una în care mi-am dus planul tactic la bun sfârșit și totodată mi-am regăsit spiritul de luptător. Mulțumesc antrenorului Radu Mihalescu, familiei și echipei Assist Software”, a declarat atletul Andrei Gafița, după cursa des­fășurată sâmbătă trecută, la București, cu două grade la start. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …