Wednesday , April 24 2024

Atleții suceveni au cucerit trei medalii la Campionatul Național indoor pentru juniori III

Performerul delegației a fost Petru Robert Kore, sportivul pregătit de Cristian Prâsneac la CSM Dorna Vatra Dornei reușind să devină campion național în proba de 1.500 de metri 

Atleții cluburilor sucevene au obținut trei medalii la etapa finală a Campionatului Național indoor pentru juniori III, com­petiție des­fășu­rată la sfârșitul săp­tămânii trecute în sa­la din Bacău. Performerul delegației a fost Petru Robert Kore, sportivul pre­gătit de Cristian Prâs­neac la CSM Dorna Vatra Dornei reușind să devină campion național în proba de 1.500 de metri, cu timpul de 4 minute, 19 secunde și 48 de sutimi.

A două medalie a clubului dornean a fost adusă de Claudia Ionela Costiuc, care a devenit vicecampionă națională în proba feminină de 800 de metri, cu timpul de 2 minute, 18 secunde și 24 de sutimi.

“Îmi pun toată încrederea că ambii sportivi pe care îi pregătesc la Vatra Dornei vor realiza performanțe și mai mari. Greul însă abia începe. Dacă vor fi serioși, pot ajunge nume importante în atletismul românesc și nu numai”, a precizat antrenorul Cristian Prâs­neac.

După mult timp, atleții su­ceveni au reușit să obțină o medalie națională la săritura în lungime, probă în care Tudor Mihai Axinte, sportiv pregătit de Silviu Casandra la CSM Su­ceava, a cucerit bronzul cu un rezultat de 5 metri și 92 de centimetri. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …