Atleții suceveni au cucerit patru medalii la Campionatul Balcanic de Alergare Montană de la Câmpulung Moldovenesc

20/05/19 ora:5:04am

Performerul delegației României a fost dorneanul Gabriel Bularda, care a obținut titlul de vicecampion balcanic, atât la individual, cât și cu echipa u concursul a adunat la Câmpulung Moldovenesc 75 de sportivi din șapte țări 

Municipiul Câmpulung Moldovenesc a găzduit la sfârșitul săptămânii trecute Campionatul Balcanic de Alergare Montană, competiție care a reunit la start 75 de atleți din șapte țări: România, Turcia, Bulgaria, Serbia, Israel, Slovenia și Ucraina. Concursul i-a adus României o medalie de bronz și trei de argint în clasamentul pe echipe și două medalii de argint și una de bronz în clasamentul individual. Printre “tricolorii” care au urcat pe podium se numără și trei atleți suceveni.

Performerul delegației României, condusă de suceveanul Silviu Casandra, a fost Gabriel Bularda, atletul originar din Vatra Dornei obținând titlul de vicecampion balcanic, atât la individual, cât și cu echipa. Angela Olenici, de la LPS Suceava, a cucerit argintul cu echipa de junioare, în vreme ce Mihaela Bodnariu, dela CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc, a obținut bronzul cu echipa de senioare. (Dănuț CHIDOVEȚ)