Friday , March 29 2024

Atleții suceveni au cucerit opt medalii la Memorialul “Dorin Melinte”

Cu două medalii de aur în probele de 400 și 3.000 de metri, Angelica Olenici (LPS Suceava – foto) a ținut din nou steagul sus u Florin Berar (CSS Rădăuți) a câștigat proba de 60 de metri, în timp ce ștafeta de la LPS Suceava s-a impus în proba de 4 x 400 de metri 

Atletism - Olenici

Atleții cluburilor suce­vene s-au întors cu opt me­dalii de la ediția din acest an a Memorialului “Dorin Me­linte”, competiție organizată la finele săptămânii trecute la Bacău și care a fost destinată juniorilor.

Angelica Olenici a ținut steagul sus și de această dată, sportiva pregătită de profesorul Toader Flămând la LPS Suceava reușind să câștige două medalii de aur în probele de 400 și 3.000 de metri.

Florin Berar, sportiv legitimat la CSS Rădăuți, a câștigat proba de 60 de metri la categoria juniori III, în vreme ce ștafeta de la LPS Suceava a ocupat primul loc în proba de 4 x 400 de metri.

Cristina Călugărean (LPS Suceava) a obținut argintul în probele de 60 și 200 de metri, Florin Pitic (LPS Suceava) a sosit al doilea în proba de 800 de metri, iar Sebastian Po­povici (LPS Suceava) a ocupat locul secund la săritura în înălțime. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …