Wednesday , April 24 2024

Atleții de la CSM Dorna și CSŞ Rădăuți au cucerit șapte medalii la Cupa de Iarnă

Dornenii Claudia Costiuc și Alexandru Prâsneac au cucerit câte două medalii de aur în probele de 800 și 1.500 de metri la categoria copii I 

Mici atleți de la CSM Dorna Vatra Dornei și CSŞ Rădăuți au obținut șapte medalii la Cupa de Iarnă, competiție care a adunat la Bacău peste 450 de copii de la 36 de cluburi.

Performerii delegației sucevene au fost Claudia Costiuc și Alexandru Prâsneac, care au cucerit câte două medalii de aur în probele de 800 și 1.500 de metri la categoria copii I.

Colega lor de la clubul CSM Dorna Vatra Dornei, Denisa Kore s-a remarcat în proba de 600 de metri de la categoria copii II, unde a obținut medalia de argint. “Sunt încântat de evoluția sportivilor mei, care acum, la începutul sezonului competițiilor de sală, arată că sunt într-o formă foarte bună și au stabilit noi recorduri personale. În același timp îmi doresc ca sezonul competițional 2019 să ne aducă numeroase medalii la club”, a declarat antrenorul de la Dorna Vatra Dornei, Cristian Prâsneac.

CSŞ Rădăuți a urcat pe podiumul de premiere prin Alex Cârdei, care a obținut argintul în proba de 800 de metri și bronzul în cea de 1.500 de metri, la categoria copii I. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024, în frunte cu Istvan Kovacs

Patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, vor oficia la Campionatul European de fotbal …