Tuesday , March 19 2024

Argentina lui Messi este umilita de Croatia si e aproape eliminata de la Cupa Mondiala

Cotata intre favoritele la castigarea trofeului, Argentina lui Leo Messi a pierdut categoric intalnirea disputata joi contra Croatiei si este ca si eliminata de la turneul final. Sud-americanii au fost invinsi cu 3-0 de catre croati la capatul unei partide in care au fost depasiti la toate capitolele.

argentina-croatia

Europenii, de cealalta parte, si-au asigurat calificarea in optimile de finala avand sase puncte dupa primele doua partide din grupe.

Selectionerul Sampaoli a surprins pe toata lumea inca dinaintea fluierului de start, adoptand o formula de joc cu trei fundasi si lasand pe banca de rezerve jucatori ca Biglia, Fazio, Banega, Higuain, Di Maria, Rojo sau Paulo Dybala, preferand sa joace cu oameni ca Tagliafico, Eduardo Salvio, Enzo Perez, Acuna, Meza sau Aguero.

In plus, cu veteranul Caballero intre buturi fiecare atac croat a fost periculos.

Dupa o prima repriza fara goluri, dezastrul argentinian a inceput dupa pauza. Messi & Co. au renuntat complet la constructie si s-au aruncat in atac, iar croatii au lovit periculos pe contre.

Rebic a deschis scorul in minutul 54, atunci cand Caballero a gafat uluitor si a trimis in piciorul adversarului, care a inscris cu un sut spectaculos.

Luka Modric a dus scorul la 2-0 sutand fabulos de la peste 20 de metri, fara sperante pentru portarul de 36 de ani, iar Rakitic a “inchis” tabela in prelungiri, dupa o gafa in lant a defensivei argentiniene.

Messi a fost o umbra a jucatorului de la Barcelona, iar coechipierii sai au fost chiar mai penibili. Nu putem trece peste tactica, Jorge Sampaoli facand cele mai proaste alegeri posibile pentru aceasta partida.

Cu un punct in doua meciuri, Argentina este ca si eliminata de la Mondiale, depinzand de jocul rezultatelor.

ziare.com

Vezi si

Iubitul Arynei Sabalenka, fost hocheist de performanță, a murit la 42 de ani. El ar fi fost ucis la Miami

Belarusul Konstantin Koltsov, fost jucător profesionist de hochei pe gheață și iubit al jucătoarei de …