Thursday , March 28 2024

Arbitrii suceveni și-au dat întâlnire la Memorialul “Lilioara Grămadă”

Trofeul celei de-a șaptea ediții a fost câștigat de echipa Subcomisiei de Arbitri din Fălticeni. Turneul memorial dedicat fostei șefe a arbitrilor din județul Suceava a adunat în sala LPS peste 40 de arbitri și observatori din corpul județean

Sala Liceului cu Program Sportiv a găzduit sâmbătă cea de-a șaptea ediție a Memorialului “Lilioara Grămadă” la minifotbal. Cu acest prilej, peste 40 de arbitri și observatori din corpul județean au ținut să-i aducă un omagiu celei care timp de aproape doi ani și jumătate a ocupat funcția de președinte al Comisiei Județene de Arbitri Suceava.

Trofeul ediției din acest an a ajuns în ­po­sesia arbitrilor din Fălticeni, trupa condusă de Marcel Irimie reușind să câștige toate cele patru meciuri disputate. Podiumul a fost completat de formațiile CJA Suceava II și CJA Suceava III, urmate de CJA Suceava și echipa subcomisiei de arbitri din zona Rădăuți.

Pe lângă medalii și cupe, organizatorii au acordat și câteva diplome individuale. Ionuț Tcaciuc a fost declarat cel mai bun portar al turneului, Dumitru Țurcă a fost ales cel mai bun fundaș, Sergiu Ciubotaru a fost desemnat cel mai tehnic jucător, în vreme ce Andrei Corduneanu a câștigat atât titlul de golgheter, cât și pe cel de cel mai bun jucător al memorialului.

Meciurile au fost arbitrate de Constantin Gheorghe și Dumitru Antoniu.

Fălticenenii au mizat la ediția din acest an a Memorialului “Lilioara Grămadă” pe următorii jucători: Adrian Vieru – Marcel Irimie, Andrei Corduneanu, Alexandru Blanariu, Sergiu Ciubotaru, George Plantos, David Iftode și Alexandru Ciursă.

Şefă a arbitrajului județean timp de doi ani și jumătate, ­Li­lioara Gramadă s-a stins din viața pe 30 decembrie 2011, la vârsta de doar 44 de ani. ­Li­lioara Grămadă a jucat fotbal la echipa de fete Zimbru Suceava, iar după ce formația s-a desființat, s-a apucat de arbitraj. Ca asistent, Lilioara a ajuns până la nivelul Ligii a II-a. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …