Thursday , March 28 2024

Anunțul WTA, după retragerea Simonei Halep de la Turneul Campioanelor. Ce se întâmplă cu bonusul de 1 milion de dolari

După ce săptămâna trecută Simona Halep a anunțat că nu va juca la Kremlin Cup, liderul WTA s-a retras azi și de la Turneul Campionelor. Jucătoarea noastră a primit însă și o veste bună. Nu va fi amendată de WTA și chiar va încasa și bonusul de 1.000.000 de dolari.

Simona Halep, care a fost diagnosticată cu hernie de disc în urmă cu două săptămâni, a mers la Moscova sperând că va putea evolua la Kremlin Cup, dar s-a retras cu doar o zi înainte de începerea turneului. Deși toată lumea se aștepta ca Halep să rateze astfel bonusul de 1 milion de dolari și să fie și amendată de WTA pentru că nu a bifat două turnee Premier în 2018, acest lucru nu s-a întâmplat. Simona Halep nu va fi amendată de forul mondial deoarece a prezentat o scutire medicală ce a certificat problemele la spate.

“Simona Halep nu va fi amendată deoarece a fost prezentă la turneu în momentul retragerii”, au declarat reprezentantii WTA pentru  ziare.com. Aceeași sursă notează că Simona Halep va primi și bonusul de 1 milion de dolari.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …