Saturday , April 20 2024

Antrenorul lui Leicester, Claude Puel, ar fi trebuit să fie în elicopterul prăbuşit. De ce a renuntat în ultima clipă la zbor

Tehnicianul lui Leicester, Claude Puel, ar fi trebuit să se afle în elicopterul care s-a prăbuşit în parcarea de lângă stadionul King Power. Antrenorul a renunţat să mai meargă alături de patron, dorind să treacă întâi pe la spital, pentru a vedea starea lui Amartey, care s-a accidentat grav în partida cu West Ham, scor 1-1.

Leicester trece prin clipe grele, după ce elicopterul în care s-ar fi aflat patronul clubului, Vichai Srivaddhanaprabha, s-a prăbuşit. Informaţia nu e confirmată oficial, dar atât presa engleză, cât şi cea italiană susţine că nu au existat supravieţuitori.

Aseară, în media din Regat a apărut informaţia că tehnicianul Claude Puel s-ar fi aflat şi el la bord, alături de soţia Corinne. Cei doi voiau să ajungă rapid la Londra, destinaţia patronului fostei campioane din Premier League.

Puel ar fi renunţat în ultimul moment să plece, decizând să meargă întâi la spitalul din Leicester pentru a vedea care e starea lui Amartey. Fundaşul dreapta a suferit o accidentare cumplică contra “ciocănarilor”, iar managerul a vrut să fie aproape de el, pentru a-i ridica moralul. O decizie care cel mai probabil i-a salvat viaţa.

digisport.ro

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …