Friday , April 19 2024

Anamaria Prodan, EXCLUSĂ din FOTBAL! Va fi declarata persona non-grata

anamaria prodan

Mircea Sandu şi Victor Piţurcă au pornit demersurile pentru a o declara persona non-grata pe Anamaria Prodan, soţia lui Laurenţiu Reghecampf şi impresara mai multor jucători de la Steaua, anunţă GSP.

Mircea Sandu şi Victor Piţurcă au luat decizia după ce Anamaria Prodan l-a atacat dur pe selecţioner. Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a trimis o scrisoare oficială la FRF prin care cere să nu fie implicat în nici un fel în aceste demersuri.

Conform statutului FRF: “O persoană declarată non grata nu este agreată în structurile fotbalului şi nu are dreptul să participe la nicio activitate legată de fotbal, ca voluntar sau într-o funcţie remunerată. Această sancţiune interzice persoanei respective:

a) să ocupe o funcţie aleasă sau numită, voluntară sau remunerată, în cadrulFRF/LPF/AJF sau în cadrul unei structuri sportive afiliată la FRF sau AJF;
b) să reprezinte un club sau o asociaţie judeţeană de fotbal afiliate la FRF/LPF/AJF;
c) să aibă acces la vestiare, în tunel sau în incinta terenului de joc şi pe banca de rezerve, cu ocazia oricărui joc oficial sau amical.
2 Orice club care nu respectă prevederile de la alin.1, lit. a), b) şi c) şi nu se delimitează în mod public şi fără echivoc de declaraţiile, atitudinile şi acţiunile persoanei declarată non grata, va fi sancţionat cu scăderea a 3 – 6 puncte şi cu penalitate sportivă de la 100.000 de lei până la 500.000 de lei”.

Cum l-a atacat Anamaria pe Piţurcă, declaraţii date pentru ProSport:

“Îi recomand acestui personaj autointitulat antrenor, care fără o zi de şcoală a primit licenţa Pro şi pe care daca îl intrebi unde sînt muşchii sternocleidomastoidieni şi cum se antrenează crearea de superioritate numerică în faza atacului poziţional va avea mari probleme de exprimare, să nu mai pronunţe numele soţului meu decît atunci cînd va învinge şi el Chelsea şi Ajax sau va lua un titlu în maniera în care a cîştigat Steaua.

Un singur lucru îi mai transmit: diferenţa dintre el şi Laur este egală cu diferenţa dintre Bentley şi Oltcit asta ca să rămânem în zona meleagurilor de unde provine aşa zisul antrenor al echipei naţionale. Sîntem ruşinea fotbalului european cu un astfel de personaj care înainte să înveţe să antreneze ar trebui sa ia lecţii de gramatică şi vorbire a limbii române! Dar se pare că în ziua de azi îţi trebuie cazier, nu ai voie să ai nici câteva zile de şcoală, nu trebuie să ai cap decât ca să nu îţi plouă în gît ca să antrenezi echipa naţională!”

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …