Wednesday , April 24 2024

Amical in familie pentru Universitatea

N antrenorul Leonard Bibirig a programat s=mb\ta diminea]\ un meci test la care au luat parte to]i juc\tori afla]i `n lotul Universit\]ii n la finalul celor 60 de minute de joc, c=[tig de cauz\ a avut echipa condus\ de Cristian Adomnic\i, care s-a impus cu scorul de 46-43 n derbyul de etapa viitoare dintre Universitatea [i {tiin]a Bac\u se va disputa duminic\, cu `ncepere de la orele 19.00 [i va fi transmis `n direct de Digi Sport

Antrenorul Leonard Bibirig a profitat de `ntreruperea campionatului intern [i a programat s=mb\t\ diminea]\, `n locul antrenamentului obi[nuit, un joc [coal\ la care au luat parte to]i juc\torii afla]i `n lotul Universit\]ii, mai pu]in goalkeeperul Bogdan Pralea, care a participat `n weekend la o ac]iune a echipei na]ionale. Astfel, pe de o parte au evoluat Andrei, Gavriloaia, Acatrinei, {old\nescu, Ilie[, Chiru], Mitrea [i Zvanciuc, `n timp ce `n jum\tatea advers\ de teren s-au aflat Dr\ghici, Pancu, Adomnic\i, }u]u, Bursuc, Dediu, Ciubotariu [i Serban.

Prima repriz\ a testului din sala LPS a stat sub nota echilibrului, forma]ia condus\ dintre buturi de Iulian Andrei intr=nd la pauz\ cu un avantaj minim de un gol, scor 25-24. Adomnic\i [i compania au revenit `ns\ `n partea secund\ [i s-au impus `n final la o diferen]\ de trei goluri, scor 46-43. De men]ionat c\, `n repriza a doua, Dr\ghici i-a l\sat locul `n poart\ lui Spiridon, acesta din urm\ revenind pe teren dup\ o perioad\ mai lung\ de indisponibilitate `n care a suferit [i o opera]ie la genunchi.

Amicalul disputat s=mb\ta este ultimul test `naintea derbyului moldav cu {tiin]a Bac\u, meci programat duminic\, cu `ncepere de la orele 19.00, data [i ora de disputare a jocului fiind impuse de Digi TV, televiziune care va transmite `n direct partida din sala LPS. Ini]ial, televiziunea care de]ine drepturile de transmisie a meciurilor din Liga Na]ional\ a inten]ionat s\ programeze meciul dintre Universitatea [i {tiin]a Bac\u duminic\ cu `ncepere de la orele 12.00, astfel ca `n urm\toarele zile Digi TV ar putea schimba din nou ora de disputare a partidei de la Suceava, `n func]ie de ferestrele din grila tv.

~n mod normal, Universitatea `[i sus]ine jocurile de pe teren propriu s=mbata, de la ora 11:00. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …