Friday , March 29 2024

Agenţii de pază au primit fotografii cu Ilie Năstase, pentru a-i interzice accesul in tribune

ilie-nastase

Organizatorii de la Wimbledon 2017 au oferit personalului care asigură paza competiţiei fotografii cu Ilie Năstase. Potrivit The Telegraph, această măsură ciudată a fost luată pentru a-l impiedica pe fostul număr 1 mondial să asiste la meciuri în eventualitatea în care ar încerca să pătrundă pe arene şi să sfideze astfel decizia ITF.

Ilie Năstase se află sub ancheta ITF ca urmare a scandalului de la meciul de Fed Cup dintre România şi Marea Britanie. Federaţia Internaţională de Tenis l-a suspendat provizoriu pe Ilie Năstase şi i-a retras toate drepturile până la finalizarea anchetei.

Căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Ilie Năstase, a fost suspendat provizoriu, pe 23 aprilie, şi nu are acces la competiţiile ITF, inclusiv la Fed Cup, după ce a avut un conflict cu jucătoarea Johanna Konta şi Anne Keothavong, căpitanul nejucător al Marii Britanii, în timpul confruntării de la Mamaia.

La Wimbledon, Năstase a jucat două finale la simplu, în 1972 şi 1976, şi a câştigat probele de dublu şi dublu mixt, cu Jimmy Connors, în 1973; respectiv Rosemary Casals, în 1972.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …