Saturday , April 20 2024

Adrian Mutu, condamnat la 14 luni de inchisoare cu suspendare

Atacantul echipei nationale a Romaniei, Adrian Mutu a sosit in tara pentru reunirea lotului pentru meciul din cadrul preliminariilor Campionatului European cu Slovenia.

Adrian Mutu a fost condamnat la 14 luni de inchisoare cu suspendare de Justitia din Italia.

Este vorba despre prima sentinta din cazul agresiunii chelnerului albanez, din urma cu cinci ani, iar avocatul “Briliantului” a anuntat deja ca o va ataca.

Atacantul roman, care in prezent evolueaza in India, la FC Pune City, a primit o condamnare de un an si doua luni de inchisoare, pedeapsa fiind insa una cu suspendate, anunta La Nazione.

In plus, el va trebui sa ii plateasca lui Berat Racaj, chelnerul pe care l-a batut pe 23 octombrie 2010 intr-un club de noapte din Florenta, nu mai putin de 15 mii de euro.

Avocatul lui Mutu a declarat ca Racaj nu a acceptat oferta lui Mutu de impacare, “Briliantul” propunand sa-i ofere despagubiri in valoare de 40.000 de euro.

“Este o condamnare impotriva persoanei si mai putin impotriva faptei. N-am vazut niciodata o pedeapsa atat de aspra pentru 25 de zile de ingrijiri medicale”, a spus avocatul lui Mutu.

Cum sentinta nu este una definitiva, ea va fi atacata de reprezentantii legali ai romanului.

Adrian Mutu l-a batut pe chelnerul albanez pe 23 octombrie 2010, intr-un club de noapte din centrul orasului Florenta.

In urma bataii incasate de la roman, ospatarul Racaj Berat s-a ales cu o fractura de piramida nazala si mai multe contuzii la nivelul capului si corpului, avand nevoie de 25 de zile de ingrijiri medicale.

Ulterior, Mutu a incercat sa se impace cu acesta, oferindu-i o suma importanta de bani, insa chelnerul i-a refuzat ofertele.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …