Thursday , April 18 2024

Adrian Cristea fuge de scandalul amoros in Israel. Are oferta de la un club de top din Tel Aviv

cristea

Adrian Cristea pleaca in Israel si scapa de tot scandalul in care este implicat de la escapada amoroasa avuta la Paris cu Bianca! Jucatorul a primit o oferta de la un club puternic din Tara Sfanta si se duce sa isi negocieze contractul impreuna cu impresara lui, Ana Maria Prodan.

Dupa doua saptamani in care viata lui a fost luata la puricat, Adi Cristea s-a hotarat sa isi rezolve, totusi, lucrurile si pe plan profesional.
Astfel, surse din preajma fotbalistului sustin ca el va pleca azi in Israel pentru a-si negocia un contract la o formatie de top! “Adi se apuca de treaba si cum sezonul de transferuri este in toi, vrea sa stie si omu’ pe ce cale o sa apuce! La Steaua nu mai are loc, pentru ca Reghe nu il mai vede in echipa, asa ca, impresara lui, Ana Maria Prodan, a raspuns, ieri, pozitiv la o oferta tentanta venita pe adresa lui Adrian! Dupa o discutie avuta la telefon, Prodanca si Cristea au luat  hotararea sa plece impreuna la Tel Aviv ca sa stabileasca detaliile unui contract pe o perioada de un an!”, a spus un prieten de-al jucatorului pentru WOWbiz.ro.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …