Saturday , April 20 2024

Adrian Cristea a semnat pe trei ani şi jumătate cu U Cluj

Finanţatorul Universitatii Cluj, Florian Walter, a declarat luni seara pentru MEDIAFAX, că a încheiat transferul fotbalistului Adrian Cristea la echipa ardeleană, jucătorul semnând un contract valabil pentru următorii trei ani şi jumătate.

Walter s-a declarat extrem de mulţumit de alegerea făcută spunând că are încredere în noul său jucător. “Adrian Cristea a semnat pe trei ani şi jumătate cu U Cluj. Nu pot decât să mă bucur că a ales să vină la noi. Eu am mare încredere în el. Sunt convins că la “U” Cluj are toate atuurile să-şi relanseze cariera”, a declarat Florian Walter pentru MEDIAFAX.

Transferul lui Adrian Cristea de la Dinamo Bucureşti la U Cluj s-a efectuat în contul unei datorii de aproximativ 1,5 milioane de euro pe care clubul bucureştean a avut-o către finanţatorul “Şepcilor roşii”. Cristea urmează să se prezinte pe 7 ianuarie la pregătirile echipei clujene. Mijlocaşul este cel de-al patrulea transfer al Universităţii Cluj în ultimele două săptămâni, după Marius Popa, Elias Bazzi şi Menasser Nasser.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …