Adrian Cristea a semnat pe trei ani şi jumătate cu U Cluj

21/12/10 ora:2:47pm

Finanţatorul Universitatii Cluj, Florian Walter, a declarat luni seara pentru MEDIAFAX, că a încheiat transferul fotbalistului Adrian Cristea la echipa ardeleană, jucătorul semnând un contract valabil pentru următorii trei ani şi jumătate.

Walter s-a declarat extrem de mulţumit de alegerea făcută spunând că are încredere în noul său jucător. “Adrian Cristea a semnat pe trei ani şi jumătate cu U Cluj. Nu pot decât să mă bucur că a ales să vină la noi. Eu am mare încredere în el. Sunt convins că la “U” Cluj are toate atuurile să-şi relanseze cariera”, a declarat Florian Walter pentru MEDIAFAX.

Transferul lui Adrian Cristea de la Dinamo Bucureşti la U Cluj s-a efectuat în contul unei datorii de aproximativ 1,5 milioane de euro pe care clubul bucureştean a avut-o către finanţatorul “Şepcilor roşii”. Cristea urmează să se prezinte pe 7 ianuarie la pregătirile echipei clujene. Mijlocaşul este cel de-al patrulea transfer al Universităţii Cluj în ultimele două săptămâni, după Marius Popa, Elias Bazzi şi Menasser Nasser.