Viorica Dăncilă, la Fălticeni: „Am înțeles mesajul dat la alegerile europarlamentare. Nu vom avea aroganța unora care care deja văd alegerile prezidențiale câștigate”

14/08/19 ora:7:01pm

Aflata la Fălticeni, unde a participat la Comitetul Executiv Județean al PSD Suceava, președintele PSD, Viorica Dăncilă, a sustinut o conferinta de presa in care a spus despre alegerile prezidențiale că PSD nu va avea „aroganța unora care care deja văd aceste alegeri câștigate”. „Am înțeles mesajul dat la alegerile europarlamentare”, a adăugat Dăncilă.

Întrebată, miercuri, la Fălticeni, județul Suceava, cum vede următoarele alegeri prezidențiale, Dăncilă a spus că din punctul ei de vedere vor fi alegeri la care „vor scoate” (opoziția – n.r.) în rândul opiniei publice foarte multe dezinformări, relateaza Mediafax.

„Vor fi foarte multe jigniri din partea opoziției, cu foarte multe minciuni pe care deja le-am văzut. Ei vor continua cu minciunile, noi vom continua să spunem adevărul. Ei vor continua să jignească, noi vom veni cu lucrurile pe care le-am făcut pentru români, cred că oamenii vor aprecia fiecare pas făcut de fiecare partid în parte. Eu văd viitoarele alegeri prezidențiale ca alegeri foarte importante și prin prisma următoarelor două rânduri de alegeri: locale și parlamentare. Noi, PSD, tratăm cu foarte mare seriozitate aceste alegeri. Am înțeles mesajul dat la alegerile europarlamentare. (…) În alegerile prezidențiale nu vom avea aroganța unora care care deja văd aceste alegeri câștigate”, a afirmat Dăncilă. (Mediafax)