VIDEO. Dragnea, huiduit de europarlamentarul Ana Gomes după discursul de la congresul PES: Afară cu corupţii!

23/02/19 ora:10:54am

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost huiduit, la finalul discursului pe care l-a susținut la Congresul PES (Partidul Socialiștilor Europeni) de la Madrid, de către europarlamentarul S&D Ana Gomes, care i-a strigat în spaniolă „Afară cu corupții!“, relatează Libertatea.

La finalul discursului său, în timp ce cobora de pe scenă, eurodeputatul S&D Ana Gomes, din Portugalia, l-a huiduit pe Liviu Dragnea. „Afară cu corupţii! Nu vrem corupţie şi corupţi în PES şi în S&D”, a spus Ana Gomes. Mesajul a fost transmis în spaniolă. Eurodeputatul a confirmat, pentru Libertatea, că ea este cea care a strigat şi că acesta a fost mesajul ei.

Liviu Dragnea, președintele PSD, a spus într-un discurs la Congresul Socialiștilor Europeni preocuparea pentru presupusele abuzuri din justiție, acuzând partidele de dreapta că ”au distrus Europa” prin intermediul instituțiilor de forță ale statului.

În tot acest timp, foarte puţini dintre cei din sală şi-au pus căştile pentru a asculta traducerea. Nici chiar candidatul PES la şefia Comisiei Europene, Frans Timmermans, nu a ascultat. Nu avea căştile la urechi, iar la un moment dat a fost atent mai degrabă la telefon.