Sindicalistii Romatsa se alatura campaniei #sieu: Directia in care ne indreptam ne indeparteaza de valorile comune ale UE

13/03/19 ora:7:37pm

Sindicalistii de la Romatsa, care asigura serviciile de trafic aerian, se alatura protestului din 15 martie si anunta ca vineri, la ora 15.00, timp de 15 minute vor purta banderole albe.

Acestia precizeaza ca sustin normalitatea, iar normalitatea inseamna construirea de autostrazi si sosele la standarde europene, sustinerea profesorilor, a medicilor, a specialistilor din toate domeniile de activitate.

“ATSR – Sindicatul Salariatilor din ROMATSA sustine normalitatea si se alatura actiunii din data de 15 martie, ora 15.00, pentru 15 minute, prin purtare de banderole albe.

Prin normalitate intelegem: sustinerea construirii de autostrazi si de sosele la standarde EUROPENE, sustinerea profesorilor, sustinerea medicilor, sustinerea specialistilor din toate domeniile de activitate, sustinem dezvoltarea prin si pentru o viata normala bazata pe munca si rasplata, sustinem promovarea pe merite”, se arata intr-un comunicat al Romatsa, citat de  G4Media.

Sindicalistii mai spun ca sustin crearea unei economii sanatoase, independenta justitiei, construirea de spitale si scoli si precizeaza ca directia in care ne indreptam ne indeparteaza de valorile comune ale Uniunii Europene.

“Sustinem crearea unei economii sanatoase, sustinem independenta sistemului juridic, sustinem confiscarea averilor celor care nu pot dovedi provenienta acestora, sustinem construirea de spitale si scoli la standarde EUROPENE, sustinem adoptarea urgenta de masuri pentru oprirea plecarii tinerilor din tara”.

Sustinem acum si pe viitor toate cele de mai sus, pana nu este prea tarziu, pentru ca directia in care ne indreptam ne indeparteaza de valorile comune ale Uniunii Europene”, se mai arata in comunicat.