Sentinta: Remus Truica – 4 ani de inchisoare, Printul Paul – 3 ani cu suspendare, Dan Andronic a fost achitat, in dosarul Fermei Baneasa

27/06/19 ora:10:53am

Afaceristii israelieni Benyamin “Beny” Steinmetz, Tal Silberstein si Moshe Agavi au fost achitati in dosarul retrocedarii ilegale a Fermei Baneasa si a padurii Snagov. Decizia a fost data de Curtea de Aple Brasov si nu este definitiva.

In aceleasi dosar, milionarul Remus Truica a fost condamnat la 4 ani de inchisoare pentru trafic de influenta, iar printul Paul al Romaniei a primit 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru cumparare de influenta.

Afaceristul Dan Andronic si avocatul Robert Rosu au fost achitati.

In acelasi dosar, societatea Reciplia a fost condamnata a plata unei amenzi de 200.000 lei pentru trafic de influenta, iar afacerista Nela Pavaloiu a fost condamnata la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru spalarea banilor.

Curtea de Apel Brasov a decis confiscarea speciala a mai multor terenuri din Snagov aflate in proprietatea societatii Reciplia in suprafata de aproximativ 370.000 de metri patrati.

Instanta mai dispus confiscarea speciala de la Remus Truica a mai multor terenuri din Snagov in suprafata de de aproximativ 141.000 de metri patrati.

Magistratii au mai confiscat de la Printul Paul suma de 4 milioane de euro.

ziare.com