PSD: Iohannis se lasa manat de ranchiuna. Blocheaza Romania, astfel incat Guvernul sa nu faca autostrazi

7/12/18 ora:8:14pm

Partidul Social Democrat il acuza pe Klaus Iohannis ca prin atitudinea sa privind numirile de la Dezvoltare si Transporturi blocheaza activitatea celor doua ministere. “Iohannis se lasa manat de ranchiuna si obsesiile personale”, se arata intr-un comunicat de presa.

“Partidul Social Democrat condamna decizia iresponsabila a presedintelui Iohannis de a bloca functionarea a doua ministere cheie ale Guvernului Romaniei. Lipsit de orice argument politic, legal sau constitutional, Iohannis se lasa manat de ranchiuna si obsesiile personale, aducand prejudicii statului roman pe care ar fi trebuit sa-l reprezinte. Iohannis pur si simplu blocheaza Romania, astfel incat Guvernul PSD+ALDE sa nu faca investitii in autostrazi si dezvoltare locala”, se arata in comunicatul PSD remis vineri.

“Scandalurile si conflictele create de Iohannis sunt cu atat mai iresponsabile in contextul Anului Centenar si al apelurilor repetate din partea oficialilor europeni privind realizarea unui consens politic inainte ca Romania sa preia presedintia Consiliului Uniunii Europene.

Iohannis a manifestat astazi un comportament lipsit de orice decenta si bun simt fata de doamna prim ministru, in ciuda mesajului de pace politica pe care aceasta i l-a adresat in cadrul sedintei solemne organizata in Parlament cu ocazia Centenarului.

Dincolo de functii, presedintele Iohannis ar fi trebuit sa dea dovada de buna crestere si politete fata de o doamna. In aceste conditii, PSD va utiliza toate mijloacele legale si constitutionale pentru a debloca situatia creata de Iohannis si pentru a-l determina pe acesta sa respecte legile si Constitutia Romaniei”, mai precizeaza sursa citata.

2 Comentarii pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. Catalin 08/12/2018 la ora 14:40 -

    Pînă acum de ce n-ați autostrăzi PSDIŞTILOR!!!!?/???????

  2. dan.g 08/12/2018 la ora 8:31 -

    cat de fariseu si cat de prefacut, mincinos, ipocrit sa fii sa lansezi asemenea ineptii? infractorul asta chiar ia tara asta la misto? ne ia de prosti pe toti?ba mincinos ordinar, in 2 ani nu ai facut 1 metru de drum macar si acu o sa faca curva aia cu parul rosu autostrazi?singura voastra preocupare e sa scapati de puscarie,asa cum pntcd ul a avut ca singura preocupare la guvernare sa si ia inapoi averile confiscate de comunisti, spec ca mai tii minte dragnea ce au patit la alegerile care au urmat si unde e pntcd ul acu ati ajuns la 24% pe sondaje inca optimiste, traiti in bula voastra rupti de realitatea din tara, VETI AVEA SOCUL VIETII INCEPAND DIN PRIMAVARA VIITOARE DE LA EUROPARLAMENTARE, VA ASTEPTAM ATUNCI CU DRAG SA VA SPUNEM CEEA CE MERITATI