Prostituată găsită moartă lângă pădurea Băneasa

1/11/12 ora:12:24pm

O femeie de aproximativ 30 de ani a fost găsită moartă, joi dimineaţa, lângă pădurea Băneasa, în zona Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”, din Bucureşti, informează România TV. Femeia avea trei copii şi se prostitua.

Potrivit primelor informaţii, femeia a fost găsită de concubinul ei pe Aleea Privighitorilor, în apropierea Pădurii Băneasa. Femeia avea 30 de ani şi era cunoscută ca practicantă a prostituţiei. Conform anchetatorilor, cel mai probabil femeia a fost ucisă.

Femeia avea trei copii, iar concubinul acesteia a precizat că femeia se prostitua deoarece avea nevoie de bani pentru a-şi întreţine copiii minori.

La faţa locului au sosit poliţişti de la Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei şi de la Secţia 2. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate cauzele care au dus la moartea femeii.

2 Comentarii pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. CRISTINA 06/11/2012 la ora 1:20 -

    bine zis dar ce vrea sa insemne nu numai .MAINE O INGROAPA SI TOT MORTU E VINOVAT SA NU O SA SE MAI INTERESEZE NIMENI DE …

  2. ilona 01/11/2012 la ora 13:08 -

    bietele femei, saracele, ce fiinte demne de jale, calcate in picioare de toti excrocii, de toti porcii si magarii care au bani si nu numai….