Prima reacție a lui Liviu Dragnea la scrisoarea prin care i se cere demisia

19/09/18 ora:5:27pm

Președintele PSD, Liviu Dragnea, spune că va citi toată scrisoarea semnată de trei lideri PSD care îi cer demisia. El a spus că le va da un răspuns colegilor la Comitetul Executiv Național care va avea loc vineri.


„Voi da curs solicitării să citesc acea epistolă. Am înțeles care e cea mai mare supărare – să ne aliniem cu Iohsnnis, SPP, SRI, DNA. Eu, ca președinte, nu voi duce acest partid să devină o unealtă a acestor instituții care nu trebuie să se implice în politică”, a spus Liviu Dragnea.

„În rest, voi vorbi la CEx clar și apăsat”, a adăugat el.

Întrebat despre scăderea sa în sondaje până la 7-12%, invocată de semnatarii scrisorii, Dragnea a răspuns ironic: „Sunt la minus deja”.

El a refuzat să răspundă la alte întrebări ale jurnaliștilor, anunțând că va vorbi mai întâi cu colegii din PSD, la Comitetul Național Executiv, și abia apoi va face declarații presei.

Declarațiile sale vin după ce, astăzi, a apărut scrisoarea nemulțumiților din PSD. Paul Stănescu, Gabriela Firea, Adrian Țuțuianu se numără printre semnatarii scrisorii care solicită demisia lui Liviu Dragnea, precizând că solicitarea vine din partea mai multor lideri. Scrisoarea arată că Liviu Dragnea a devenit o vulnerabilitate pentru PSD și îi cere acestuia demisia de la șefia partidului, precum și înlocuirea sa cu Viorica Dăncilă ca președinte interimar.

digi24.ro

1 Comentariu pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. carol 19/09/2018 la ora 18:58 -

    Surprinde “interesul obiectiv ” al ziarului pentru PSD si Dragnea !!!!!