Preşedintele Iohannis a chemat reprezentanţii societăţii civile la consultări privind referendumul pe justiţie

22/03/19 ora:7:22pm

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis invitaţii reprezentanţilor unor organizaţii neguvernamentale pentru consultări privind referendumul pe justiţie, care vor avea loc marţi.

Anunţul a fost făcut de Elena Calistru, de la organizaţia Funky Citizens:

„Am primit (şi acceptat) o invitaţie de a participa la consultările Preşedintelui cu o parte din organizaţiile din societatea civilă cu privire la oportunitatea organizării unui referendum pe justiţie. Se întâmplă marţi, la Cotroceni. Aşa că am nevoie de inteligenţa voastră colectivă – voi cum simţiţi acest posibil referendum deodată cu europarlamentarele? Strică, ajută? Cum ar trebui să sune întrebarea?”, a scris Elena Calistru pe contul său de Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat în această săptămână, la o dezbatere organizată de Festivalul OneWorld, că este „aproape hotărât” să organizeze un referendum pe justiţie în ziua alegerilor europarlamentare din 26 mai.

1 Comentariu pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. Kari 23/03/2019 la ora 15:10 -

    Plavanul iohanis este în disperare totala , este in stare să pună tara în prăpastie numai să nu-și piardă scaunul dat de stapanii lui externi !!!