Orice om cu bani poate cumpăra cetățenia R. Moldova. Dodon ii invita pe rusii bogati sa devina moldoveni, pentru ca pot calatori liber in Europa

11/08/17 ora:9:00pm

Cetăţenia moldovenască este de vânzare. Pentru 250.000 de euro împrumutaţi statului moldovean pe o perioadă de cinci ani, oricine îşi doreşte poate deveni cetăţean al Republicii Moldova.

dodon Decizia le aparţine parlamentarilor moldoveni care au modificat Legea cetăţeniei pentru a le da posibilitatea cetăţenilor bogaţi să îşi cumpere cetăţenia moldoveană.

Modificarea legislativă a fost susţinută de preşedintele Republicii Moldova. Mai mult decât atât, Igor Dodon a încercat să convingă mai mulţi oameni de afaceri ruşi că a fi cetăţean moldovean este o investiţie profitabilă. Şi asta pentru că dacă ai pasaport moldovenesc poţi călători fără viză în Uniunea Europeană.

Iniţiativa nu este pe placul tuturor. Mai multe ONG-uri au acuzat că o astfel de prevedere nu face decât să legalizeze o formă de cămătărie prin care bani murdari pot ajunge în bugetul statului.

digi24.ro

2 Comentarii pe acest subiect. Spune-ti parerea!

 1. Argon V 14/08/2017 la ora 15:46 -

  Dodon ce face?
  -A semnat un decret! Dodonel ce face?
  -Corupe parlamentarii!!
  Dodon ce face?
  -Depune flori la monumentul cazacilor din Bender, care au luptat impotriv statului MOLDOVA!?!
  Pe unde mai e Dodon?
  -Mai încoa, este pudelul lui Putin!
  Dodon ce e cu el? Acu a semnat un decret! prin care anul 2018 este declarat „Anul lui Stefan cel Mare si Sfint
  Dar acum? Merge, merge la Bolboaca să fugareasca Statele Unite ale Americii!!

 2. av 12/08/2017 la ora 13:50 -

  Bastinasii care au investit au ramas cu …piele goala, voi astepti sa mai vina si straini sa investeasca? Ei, dar clar ca asta-i vre-o manevra de a oferi cetatenie unor banditi de prin Rusia… Cei 100-200mii trebuie sa-i investeasca in ceva, sau pentru simplificarea procedurii ii transfera de-odata lui Dodonel prin offshore?