Klaus Iohannis se întâlneşte cu liderii sindicatelor

30/04/15 ora:11:26am

iohannis-sindicatePreședintele Klaus Iohannis discută joi, la Palatul Cotroceni, cu liderii confederațiilor sindicale pe teme care privesc dialogul social.

 

Preşedintele Klaus Iohannis a început, joi, de la ora 11.00, la Palatul Cotroceni, întâlnirea cu liderii confederaţiilor sindicale din România, pe care i-a invitat pentru discuţii privind problemele care preocupă societatea românească.

Klaus Iohannis i-a invitat la discuții pe Dumitru Costin — președintele Blocului Național Sindical, Ion Popescu — președintele Confederației Sindicale Meridian, Leonard Bărăscu — președintele Confederației Naționale a Sindicatelor Libere din România — Frăția, Bogdan Hossu — președintele Confederației Naționale Sindicale Cartel Alfa și Iacob Baciu — președintele Confederației Sindicatelor Democratice din România.

“Avem nevoie de un dialog social real în România. Ca mediator între stat și societate, doresc să asigur cadrul necesar în care vocile cât mai multor actori și instituții ale statului se fac auzite. După consultările cu partidele politice, astăzi mă voi întâlni cu liderii confederațiilor sindicale pentru a dezbate problemele care preocupă societatea românească”, a scris preşedintele, pe Facebook, înainte de întâlnirea cu liderii sindicatelor.