Ilie Bolojan a demisionat din functia de prim-vicepresedinte PNL

25/09/18 ora:6:24pm

Ilie Bolojan a demisionat din functia de prim-vicepresedinte pe strategii politice al PNL. Primarul din Oradea spune ca vrea sa se concentreze pe proiectele Primariei Oradea.

Ilie Bolojan a declarat ca ii era greu sa onoreze ambele functii, astfel ca a optat sa se dedice mai mult celei de edil in administratia publica oradeana.

“La inceputul saptamanii trecute, am inregistrat la secretariatul general al PNL demisia mea din functia de prim-vicepresedinte strategii politice al partidului. Avand in vedere faptul ca Primaria Oradea are un numar important de proiecte europene si de investitii in derulare, care necesita destul de mult timp, era foarte greu, in aceste conditii, sa onorez ambele functii. Ca atare, am luat decizia sa ma concentrez pe proiectele Primariei Oradea”, a spus Bolojan.

Ilie Bolojan este si lider al PNL Bihor. El a fost ales la Congresul extraordinar al partidului care a avut loc pe 19 iunie 2017 in functia de prim-vicepresedinte pe strategii politice al partidului.

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, a declarat ca demisia lui Ilie Bolojan a fost motivata de faptul ca acesta doreste sa se implice mai mult la nivel local.

“Apreciem activitatea de pana acum a domnului Ilie Bolojan in functia de prim-vicepresedinte al partidului. Ne-am bucurat sa facem echipa impreuna la nivelul conducerii partidului. Intelegem motivele pentru care a ales sa se dedice mai mult proiectelor care ii cer mai mult timp, proiectelor de la nivel local, de la nivelul Primariei minicipiului Oradea (…)

Pentru PNL, Ilie Bolojan ramane unul dintre cei mai performanti primari liberali, care a impus un model de administratie liberala pe il dorim extins la nivelul intregii tari. Ne bazam in continuare pe implicarea sa politica, atat la nivelul partidului, cat si la nivelul administratiei locale a municipiului Oradea”, a completat purtatorul de cuvant al PNL.