Crima de la Mediaș: Cei trei atacatori erau recidiviști, doi dintre ei eliberați prin recursul compensatoriu. Și-au înjunghiat victima de 11 ori

14/01/19 ora:3:19pm

Trei bărbați au fost reținuți în cazul uciderii tânărului de 25 de ani, la Mediaș, doi dintre ei fiind eliberați în baza recursului compensatoriu, iar cel de-al treilea fiind tot recidivist. Unul dintre bărbații eliberați din închisoare înainte de termen avea o condamnare tot pentru omor. Potrivit procurorilor, victima a fost înjunghiată cu 11 lovituri de cuțit și a fost lovită de nenumărate ori cu pumnii și picioarele.

Crima s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în fața unui club din Mediaș, Poliția fiind sesizată prin 112 că în jurul orei 01.30 un tânăr a decedat în secţia de primiri urgenţe a Spitalului Mediaş după ce a fost agresat de alți trei bărbați.

Reprezentanții Parchetului Tribunalului Sibiu anunță, printr-un comunicat de presă transmis luni, că doi din cei trei atacatori au fost eliberați în baza recursului compensatoriu, unul dintre ei având o condamnare tot pentru crimă.

Astfel, agresorii sunt un bărbat în vârstă de 30 de ani (R.M.), din Blaj, județul Alba, eliberat din închisoare în 25 mai 2018, în baza recursului compensatoriu, cu un rest de executat de 777 de zile, un bărbat în vârstă de 38 de ani (O.O.I.), din Mediaş, cu antecedente penale și un altul de 34 de ani (A.P), din Alba Iulia, recidivist, eliberat în 13 ianuarie 2017 cu un rest de 423 de zile.

Potrivit procurorilor, cei trei au mers în clubul Serabeva din Mediaş. În jurul orei 01.05, un grup format din 10 bărbați au intrat în club şi au mers către masa ocupată de cei trei, din acest grup făcând parte și victima (F.M.A.) – un tânăr de 25 de ani. Imediat, între cele două grupuri are loc o altercaţie, fiind lovit un martor, dar și unul dintre agresori. Văzând că agresorul lovit se îndreaptă către ei cu un cuţit, membrii grupului din care făcea parte şi victima au ieșit din club și au luat-o la fugă către poarta imobilului, aflată la aproximativ 20-30 de metri distanță. Ei au fost imediat urmați de cei trei atacatori, precum și de ceilalți bărbați din grupul acestora.

Continuarea pe HotNews