Codrin Stefanescu o contrazice pe Firea pe subiectul voturilor din CEx PSD

21/09/18 ora:9:45pm

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a primit un vot masiv de susținere, vineri seara, în ședința CEX, după aproape 8 ore de dezbateri cu ușile închise și telefoanele oprite. La finalul întâlnirii, cele două tabere au anunțat rezultate diferite.

Gabriela Firea a anunțat că au fost 10 voturi împotriva lui Dragnea, 39 împotrivă și o abținere. Ulterior, Codrin Ștefănescu, unul dintre susținătorii liderului PSD, a avansat alte cifre: 8 voturi împotriva liderului PSD, 55 pentru și o abținere.

Codrin Ștefănescu: Au votat 8 împotriva lui Liviu Dragnea, 55 pentru și o abținere. Au plecat din sală spre final. Din cei care au votat pentru Liviu Dragnea, au avut mandat. Mandatele au fost puse pe masă. La final, primarul sectorulului cinci, Daniel Florea, a propus o rezoluție privind excluderea Gabrielei Firea. Foarte mulți au cerut un vot. Liviu Dragnea ne-a cerut calm și cooperare și să nu supunem la vot lucru ăsta. Dictatorul Liviu Dragnea a închis-o în forma în care o vedeți. Sper să avem din nou în CEX. Așa numără doamna Firea, avem un proces verbal. Este secretariatul tehnic, care se ocupă de această chestiune. Voturile au fost la vedere, nu a fost vot secret. Deci aveți două cifre, Firea și Ștefănescu.

1 Comentariu pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. Ene 22/09/2018 la ora 0:03 -

    Codrine , asa slugarnic erai si la celelalte partide pe unde te-i fost oplosit , ce lingau erai pe linga Vadim care te-a aruncat afara vazind ce lepra esti. Cara-te baiete acasa ,,provoci numai greatza