Friday , March 29 2024

Viorica Dăncilă, desemnată candidatul PSD la alegerile prezidențiale

Viorica Dăncilă a fost aleasă candidatul PSD pentru alegerile prezidențiale, marți, în Birou Politic Național. Urmează ca propunerea să fie validată în CEx. Au fost doar două voturi împotrivă, toți ceilalți lideri PSD votând pentru premier, informeaza Digi 24.

Viorica Dăncilă este desemnată oficial candidatul PSD la alegerile prezidențiale din această toamnă, asta după ce Gabriela Firea a anunțat că nu mai candidează.

Primarul general al Capitalei a avut o discuție de 20 de minute cu Viorica Dăncilă și Mihai Fifor înainte de ședința CEX al PSD. În urma acestei discuții, susțin surse din conducerea partidului, nu s-a mai supus la vot și candidatura Gabrielei Firea pentru calitatea de prezidențiabil din partea PSD.

Cei care au votat împotriva Vioricăi Dăncilă sunt Paul Stănescu, liderul PSD Olt, și Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui.

O altă candidatură supusă la vot a fost cea a lui Liviu Pleșoianu. Pentru deputatul PSD a votat doar Dumitru Buzatu, Gabriela Firea s-a abținut, iar restul membrilor BPN au votat împotrivă.

Vezi si

20.000 de angajați ai MAI, pregătiți să intervină în perioada Paștelui Catolic

20.000 de polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră, precum și angajați ai altor structuri ale …