Friday , March 29 2024

Trei drumuri naționale din județele Vrancea și Iași, închise din cauza viscolului. Restricții pe cinci artere din Bacău, Neamț și Botoşani


Trei drumuri naționale – DN 23B, DN 2N și DN28 – din județele Vrancea și Iași sunt închise circulației, vineri, din cauza viscolului. Traficul greu este restricționat pe alte cinci artere din județele Bacău, Neamț și Botoşani. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că circulaţia rutieră este întreruptă, din cauza viscolui, pe DN23B, între Măicăneşti – Ciorăşti (judeţul Vrancea), DN2N, între Bogza – Dumbrăveni (judeţul Vrancea) și DN28 Iaşi – Albiţa (judeţul Iaşi).

De asemenea, traficul rutier a fost restricționat pe DN2G Bacău – Moineşti, judeţul Bacău, DN2F Bacău – Vaslui, pe raza judeţului Bacău și DN15D Piatra Neamţ – Roman, în judeţul Neamţ, pentru autovehiculele cu greutate de peste 3,5 tone, din cauza ninsorii și a viscolului, precum și pe DN29 Botoşani – Suceava și DN28B Botoşani – Târgu Frumos, pentru autovehiculele cu greutate de peste 7,5 tone.

Șapte județe din zona Moldovei, respectiv Buzău, Vrancea, Galați, Vaslui, Bacău, Neamț și Iași, se află sub atenționare cod galben de viscol și ninsori, valabilă de joi seară până vineri, la ora 12.00.

În paralel, este în vigoare și o informare meteo de ninsori, care arată că, începând de joi după-amiază, aria precipitațiilor se va extinde dinspre sud-vest și va cuprinde treptat sudul, estul și centrul țării. În Oltenia, cea mai mare parte a Munteniei și a Moldovei vor fi perioade cu ninsori, în general moderate cantitativ, ce vor depune strat nou de zăpadă, local mai consistent. În Dobrogea și înextremitatea de est a Munteniei vor fi precipitații mixte favorizând pe spații mici formarea poleiului. (Mediafax)

Vezi si

Horia Constantinescu a demisionat din funcţia de preşedinte ANPC pentru a candida la Primăria Constanţa

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit …