Zona de agrement Tătărași: fără tiroliene, dar cu tot mai mulți vizitatori

15/06/19 ora:5:22am

La aproximativ un an de la deschiderea zonei de agrement de la Tătărași, municipalitatea suceveană nu a reușit încă să procure și să instaleze tirolienele mult promise și așteptate de suceveni. Asta în condițiile în care tot mai mulți suceveni de toate vârstele frecventează zona în cauză.

De altfel, Primăria municipiului Suceava a organizat o licitație pentru instalarea a două sisteme de tiroliană în zona de agrement Tătărași, dar nu a existat nici un ofertant. Acest anunț recent a fost făcut de primarul Ion Lungu la ultima sa conferință de presă când a spus că, în aceste condiții, licitația va fi reluată. Edilul a pus absența ofertanților pe seama lipsei forței de muncă. Precizăm că în zona de agrement Tătărași se dorește montarea unei tiroliene în lungime de 100 metri și a alteia de 600 de metri.

Pe de altă parte, într-o postare pe contul său de facebook, realizată în cursul zilei de vineri, 14 iunie, însoțită de imaginile aferente, Ion Lungu a precizat că „Zona de Agrement Tătărași – apreciată de tot mai mulți suceveni!”. (D.P.)

1 Comentariu pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. Florin 16/06/2019 la ora 13:21 -

    Tinand cont ca in 20 de ani a reusit sa faca un parc…da..un lucru extraordinar