Zboruri de la Suceava la Hurghada începând de anul viitor

14/09/18 ora:7:12am

Din 24 mai 2019 până pe 20 septembrie 2019, Christian Tour va opera curse charter de la Suceava spre celebra stațiune Hurghada (Egipt)

Christian Tour, unul dintre cei mai mari tour-­ope­ra­­tori din țară, dacă nu chiar cel mai mare, organi­zea­ză, începând de anul viitor, curse charter de la Suceava spre celebra stațiune egipteană Hurghada. Conducerea Aeroportului «Ştefan cel Mare» și cea a Consiliului Județean Suceava – forul tutelar al aeroportului – nu au fost informate oficial în acest sens, însă directorul adjunct Marius Grosu a precizat că „Suceava este un aeroport deschis”, prin urmare orice oportunitate este binevenită, iar de la CJ Suceava s-a transmis că deja au fost inițiate anumite comunicări în vederea, poate, a unei lansări oficiale după modelul altor companii care operează curse charter de la Suceava spre destinații din Turcia și Grecia. Cursele vor debuta pe 24 mai 2019 și se vor încheia pe 20 septembrie 2019, iar pachetele cu reduceri early booking au fost puse deja în vânzare.

Reamintim că anul acesta, de pe Aeroportul «Ştefan cel Mare» Suceava au fost zboruri charter către Zakynthos, în Grecia și în Antalya și Bodrum, în Turcia, pachetele de vacanță fiind oferite de trei tour-operatori. Unul dintre aceștia anunța o posibilă ofertă fie în toamna aceasta, fie de la primăvara lui 2019 pentru o altă stațiune egipteană celebră – Sharm El Sheik. Deocamdată, nu a fost transmis niciun semnal în acest sens. (D.P.)